Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
Dehogy védem! Multi cégek nem a barátaim, nincs semmi érdekem hozzájuk, csak nyerészkednek rajtam. Nem vagyok fanja se, de ha beszarik megint ott leszek majd, hogy nincs egyetlen értelmes nyakba akasztható hordozható hangszóró sem, főleg olyan, amit Magyarországon megvehetek. Nincsenek extra igényeim, de a fenti kettő feltétel igencsak leszűkíti a kört. És akkor még nem beszéltem arról, hogy leesik
Nem szeretek háti/oldaltáskát és nem szeretnék külföldről sem rendelgetni. Röviden ennyi. A 100%-os hajtásról csak ugyanazt tudom mondani, ha nem elég 80%, akkor veszek nagyobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lightyear - befektetési app
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nem szeretek háti/oldaltáskát és nem szeretnék külföldről sem rendelgetni. Röviden ennyi. A 100%-os hajtásról csak ugyanazt tudom mondani, ha nem elég 80%, akkor veszek nagyobbat.