- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SunMount3r #4270 üzenetére
Az ilyen kínai alja termékektől biztos jobb a tronsmart! Ilyenem van nekem is csak úgy forgalmazták Miniboss. Hát semmi jót nem tudok róla, azért a Tronsmart T6 mérföldeket ver rá.
-
haris
őstag
válasz
SunMount3r #4270 üzenetére
Ha követed a topikját a Megának, akkor láttad hogy nekem is van. Én még max hangon sosem hallgattam, illetve most előjött egy fórumtársnál a túl kis hangerőn hullámzó hang.
Na most, a max hangerőt legfeljebb szabadtéren tudom elképzelni, szobában, konyhában szerintem elképzelhetetlen hogy azon halgassam.
A minimum hangerő pedig olyan halk, hogy konyhában ez megint nem opció.
Mondjuk ennyira halknál már inkább fülest vennék elő, akkor nem zavarok mást, mégis élvezem a zenét.
Szóval szerintem nem katasztrófa a helyzet, bár tény hogy ha bizonytalan vagy, jobb lenne valahol meghallgatni egyet.
Én Érdi vagyok, ha gondolod...De ha van olyanod amit linkeltél és bevált, akkor miért váltanál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged