Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Az ilyen kínai alja termékektől biztos jobb a tronsmart! Ilyenem van nekem is csak úgy forgalmazták Miniboss. Hát semmi jót nem tudok róla, azért a Tronsmart T6 mérföldeket ver rá.
-
haris
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ha követed a topikját a Megának, akkor láttad hogy nekem is van. Én még max hangon sosem hallgattam, illetve most előjött egy fórumtársnál a túl kis hangerőn hullámzó hang.
Na most, a max hangerőt legfeljebb szabadtéren tudom elképzelni, szobában, konyhában szerintem elképzelhetetlen hogy azon halgassam.
A minimum hangerő pedig olyan halk, hogy konyhában ez megint nem opció.
Mondjuk ennyira halknál már inkább fülest vennék elő, akkor nem zavarok mást, mégis élvezem a zenét.
Szóval szerintem nem katasztrófa a helyzet, bár tény hogy ha bizonytalan vagy, jobb lenne valahol meghallgatni egyet.
Én Érdi vagyok, ha gondolod...
De ha van olyanod amit linkeltél és bevált, akkor miért váltanál?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest