- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
misterX
csendes tag
Sziasztok!
Most, hogy 50%-os akció van a Tecsóban az összes bluetooth hangszóróra vettem kettő JBL Go-t és meg kell, hogy mondjam már sajnálom a pénzt amit kiadtam anno az Extreme-re. Félre ne értsétek az Extreme nagyon durván szól, de sajnos ezért áldozni kell a hordozhatóságból. Úgy értem míg azt "plusz egy táskaként" addig a Go-t szó szerint zsebre vágva vihetem. Nyilván nem akarom a kettőt összehasonlítani, mert nem egy szintről beszélünk , hanem a Go-t dicsérem. Méretéhez képest szerintem az egyik legjobb vétel. Nagyon szépen szól. Hangszín nyilván zene és beállítás kérdése de alapból is jól össze van hozva. Tecsó ráadásul cseréli ha gond van vele nem küldi szervizbe. A Go-t a gyári töltéssel 30%-körüli hangerőn 17,5 órán át hajtottam. Most kíváncsi vagyok az első "rendes" töltéssel mennyit megy majd de szerintem ez is nagyon jó. A családban most jön a második lányom így kellett egy kicsit szolidabb hangszóró de nekem ez tökéletes választás volt. Nagyon lehúzták sokan ezt a kis Go-t de nem értem miért. Persze a hasonlítgatás mindig abba fulladt, hogy egy 100 ezres kategóriát képviselő cucchoz hasonlították.
Nyilván mindenkinek más az igénye és az ízlése de aki kicsi, könnyen hordozható hangszórót akar venni neki tökéletes választás a Go.
És nem értem miért kell kompromisszumot vállalni. Miért kellene? Emberek egy cigis doboz méretről beszélünk. Az köt kompromisszumot aki ettől a pici doboztól Extreme vagy BoomBox hangzást vár.
Ebben a méretben szerintem semmi szégyellni valója nincs a Go-nak.
Persze ez csak a saját véleményem....Sok kellemes zenehallgatással töltött órát kívánok mindenkinek legyen akár egyedül akár családdal akár barátokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest