Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
misterX
csendes tag
Sziasztok!
Most, hogy 50%-os akció van a Tecsóban az összes bluetooth hangszóróra vettem kettő JBL Go-t és meg kell, hogy mondjam már sajnálom a pénzt amit kiadtam anno az Extreme-re. Félre ne értsétek az Extreme nagyon durván szól, de sajnos ezért áldozni kell a hordozhatóságból. Úgy értem míg azt "plusz egy táskaként" addig a Go-t szó szerint zsebre vágva vihetem. Nyilván nem akarom a kettőt összehasonlítani, mert nem egy szintről beszélünk , hanem a Go-t dicsérem. Méretéhez képest szerintem az egyik legjobb vétel. Nagyon szépen szól. Hangszín nyilván zene és beállítás kérdése de alapból is jól össze van hozva. Tecsó ráadásul cseréli ha gond van vele nem küldi szervizbe. A Go-t a gyári töltéssel 30%-körüli hangerőn 17,5 órán át hajtottam. Most kíváncsi vagyok az első "rendes" töltéssel mennyit megy majd de szerintem ez is nagyon jó. A családban most jön a második lányom így kellett egy kicsit szolidabb hangszóró de nekem ez tökéletes választás volt. Nagyon lehúzták sokan ezt a kis Go-t de nem értem miért. Persze a hasonlítgatás mindig abba fulladt, hogy egy 100 ezres kategóriát képviselő cucchoz hasonlították.
Nyilván mindenkinek más az igénye és az ízlése de aki kicsi, könnyen hordozható hangszórót akar venni neki tökéletes választás a Go.
És nem értem miért kell kompromisszumot vállalni. Miért kellene? Emberek egy cigis doboz méretről beszélünk. Az köt kompromisszumot aki ettől a pici doboztól Extreme vagy BoomBox hangzást vár.
Ebben a méretben szerintem semmi szégyellni valója nincs a Go-nak.
Persze ez csak a saját véleményem....Sok kellemes zenehallgatással töltött órát kívánok mindenkinek legyen akár egyedül akár családdal akár barátokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest