- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Hát pedig anno én is itteni (lehet másik Topic) ajánlásra vettem és ha megnézed róla az vevő értékeléseket, vagy YT review-öket, akkor mindenütt dicsérik, hogy ilyen olcsón, ilyen kicsiben elég jól szól. És tényleg meglepően jó ezekhez a paraméterekhez képest.
A Tronsmart-ban vonzó a jó kezelőgombsor is. De ha lesz hozzá egy kis teló, akkor főleg arról lenne hajtva.
Kínai? Szerinted a Tronsmart nem ugyan úgy egy rebrand-elt kínai cucc?!
(#4271) haris: De ha van olyanod amit linkeltél és bevált, akkor miért váltanál? -> Írtam: kell a Bt és a kezelőgombjai elég kényelmetlenek (néha azt sem tudom melyiket nyomjam), valamint jó lenne hangzásban is előre lépni. Gondoltam azóta csak jött valami új budget "csoda" a kategóriában...
Akkor lehet az lesz (ha addig nem tudtok jobbat ajánlani), hogy megrendelem és legfeljebb lesz 14 napom letesztelni, hogy megéri e nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest