Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Szia!
Nem tudom van-e külön analóg kimenetes hangszóró. (Én még nem találkoztam olyannal, pedig szerintem is tényleg hasznos lenne.)
Azt tudom, hogy vannak külön receiverek és transmitterek, de még relatíve elég drágán adták őket, amikor utoljára rá kerestem. (Én is szerettem volna ilyet (ill. mindkettőt), aztán végül elnapoltam egyelőre.)
Esetleg jó alternatíva lehet ez a Csaszi72 által ajánlott TDA7492P -s cucc. Ahogy nézem ez megáll 3k -ból és még valami erősítő is van benne. Ha nem hajtod ki nagyon, akkor jó lehet a vonal bemenetre és legalább nem fog torzítani. (Lehet, még én is bepróbálkozom egyel valamikor, bár nekem analógról BT -re irányú cucc is kellene még mellé.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- BestBuy topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest