Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Bullitz
üzenetére
"Meglepő mennyivel halkabb ... "
Szerintem nem halkabb az (mondjuk én még 60% fölé nem tekertem, számomra szükségtelen volt eddig
), csak más a hangerőgörbe. Alul sokkal több, és kisebb a hangerő "ugrás", épp azért, hogy ne csak üvöltetni lehessen." ... emlékeim szerintem egy JBL Boombox többet ad ... "
Nem tudom melyik Boombox-hoz volt szerencséd, de nekem az a tapasztalatom (igaz csak YT tesztek alapján), hogy azok csak egyféleképpen tudnak szólni. Olyan "boombox"-osan. Van persze, akinek semmi sem elég és neki beltérbe is "max bass" kell, de oda szerintem van az, ami már sok. Az X-ben én épp azt szeretem, hogy tud diszkréten, halkan, de kell dinamikával is szólni, és ha kell, akkor boombox-ként is megállja a helyét. Ja, és az ár, ahogy írod ...#19100 gtx560unlock
" ... ahány telefon annyi féle képen szól kb ... " – ezt nem értem. Te most milyen egyéni Eq.-ról beszélsz? Nem arról, amit az app-ban állítasz be? Annak onnantól kezdve marhára ugyanúgy kéne mindenen (is) szólnia.#19101 Dorian
Kezdj el játszani a custom EQ-val. Itt a topic-ban is osztottunk meg párat, de a Youtube-on rákeresve is vannak nagyon jó. A gyári preset-ek annyira "nem erősek".
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), csak más a hangerőgörbe. Alul sokkal több, és kisebb a hangerő "ugrás", épp azért, hogy ne csak üvöltetni lehessen.