- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Aprósólyom #18808 üzenetére
Hát, őszintén bevallom lusta voltam kitölteni a címet meg a kártyaadatokat, meg bogarászni az apróbetűst, Inkább írtam róla 1,5 sort. A többi nem arról szólt.
A mélyek meg hát... nekem az első hangfalam egy mission 760i volt, ami ha jól emlékszem 75Hz-ig megy le +3dB-el, ami nem sok, de a falra tolva. állványon nagyon kellemes zenehallgatást adott. Szóval ez ízlés dolga is. Elfogadom, hogy bt hangszórók elsősorban a mélyekről szólak, nekem ennek ellenére már a Dockin dfine csak úgy önmagában kellemetlenül puffog. Viszont auxon hajtva és EQ-val beállítva nagyon kellemesen zenél. Háttérzenére meg a kis xiaominak is elég a mélye, sehol nem tűnik vékonynak, cincogósnak, arányosan szól. Méretéhez képest persze.
Viszont nem tudom, próbáltad-e már tws hajtani őket, ha sztereóban szól, az több, mint kétszeres a hangerő, meg bár a mélye se lesz több, és hát ha valódi hangszínpadról, meg térhatásról nem is beszélhetünk, de sokkal jobban a levegőből szól a hang, jobban megtörli a teret kisebb hangerőn is. Nekem tetszik így. Bár mondjuk én ilyen zenéken hallgattam, mint Cseh Tamás, meg Kaláka, meg Cesária Évora, szóval egy gitár, pár hangszer, ének, max bőgő, de az legfeljebb kissé brácsásan szól, lehet ezért beszélünk el egymás mellett. Itt nincsenek nagy basszusok.
Meg mondjuk én zenei élményt nem is várok ezektől, nekem ez tényleg szigorúan háttérzenélésre van.Akkor kompromisszumként, ha nem is fog jobban szólni 2 xiaomi, mint 1 BB, de jól szól, és más előnyei (pl hordozhatság) miatt akkor is jobb vételnek tartom a magam részéről.
Ugyanakkor az Anker óriási erénye az app, amivel a rendszerhangok kilőhetők!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged