Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Wolfskin #18751 üzenetére

Igazság szerint ezt a Hifuture Ripplet én is néztem de ilyen Indiai márkának tűnik. Youtube olyan videókat láttam róla és akkor nem biztos a komoly kategória.

Én hallottam a Xiaomi mi 16 wattos hangszórót de nem volt el ájulva tőle ez alapján kérdés mivel jobb a új 30 wattos verzió.? :U
    En is azt mondom számít a ár és mire kell talán a Xiaomi 30 Watt kicsit flip 6 koppintásnak tűnik szóval lehet jó is. De ebbe árba és méretbe nem kell tőle csodát se várni. :R

Az biztos a Tozo Pa1 se tökéletes de a 16 wattos Xiaomit lényegesen felül múlta.
    A sima első outdoor Xiaomi még nagy ferrit mágnest kapott. Meg 1x18650 cella hajtotta így akku idő se valami ész rengető. :F

Nagyon kíváncsi lennék a Tozo hogy szól a új 30 wattos Xiaomi ellen. :K

Egyik videós írta Xiaomi 15 órát megy 30 százalék hangerőn. :(
    Nekem a Tozo Pa1 azért fel hangerőn tudja a 10 órát és az a D fine fél hangereje majd nem. Bass módba kicsit halkabb de flat módba egyenlő hangerő fél hangerőn és egy 600 grammos kis hangszóró esetén jónak érzem.
    Csak hát nem audiofil. :U de 15e forint alatt egyik se az.

Árukeresőn körül néztem de nem igazán láttam új sláger terméket ami instant buy lenne magyar piacon még mindig sok a kínai szemét.

Új hozzászólás Aktív témák