Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: 2025, zárás
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a túltolt Oluv marketing miatt ... " – hol?
Max. itt találkozhattál vele (tőlem). A csókának már jó ideje nincs csatornája, és a hangszóró bevezetése annyira "jól sikerült", hogy még én is elgondolkoztam a vásárláson, annak ellenére, hogy folyamatosan követtem a vele kapcsolatos történéseket. Szóval ha valami egész biztosan nem volt, – vagy, ha igen, akkor sz*r – az a marketing.
Ehhez képest épp egy olyan márkától rendeltél most hangszórót, ami az utóbbi 1-2 évben másból sem él. Ld. X600 ← "beszt spíker evör"" ... talán még annyira sem tetszik, mint a Soundcore ... "
A B2P szebb, bár az se szép, ez tény. De, ez a kategória nem is erről szól. Viszont, ha megszólal, akkor 10-ből 10 ember csak néz maga elé, hogy .... azta ..." ... egyik kutya másik eb." – szíved joga ezt gondolni, de a tesztek (most már azért akad pár használható) nem ezt mutatják.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- Windows 11
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Gyúrósok ide!
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple Airpods pro 3 bontatlan 1 év Apple jótállás
- ASUS Zenbook UX425EA
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Olcsó AM4 mehet! GIGABYTE A520M DS3H V2 alaplap Ingyen Fox az árban!
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Max. itt találkozhattál vele (tőlem). A csókának már jó ideje nincs csatornája, és a hangszóró bevezetése annyira "jól sikerült", hogy még én is elgondolkoztam a vásárláson, annak ellenére, hogy folyamatosan követtem a vele kapcsolatos történéseket. Szóval ha valami egész biztosan nem volt, – vagy, ha igen, akkor sz*r – az a marketing.