- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18287 üzenetére
" ... minden oda veri ár-érték arányba."
És jó eséllyel súlyban és méretben is, annak ellenére, hogy ez sem egy "pici" hangszóró." ... 7 Oluv EQ így tudsz igazodni a környezethez."
Igen, ez egy kétségtelenül nagy plusz. Nem is értem, hogy a H/K hogy képes 2024-ben app. nélküli hangszórót kiadni. O.K. elvileg a Go+Play 3 magától állítja a környezethez a hangzást, de azért én hallottam olyanról, amikor ez nem igazán jött össze. Akkor pedig az ember ott áll, oszt' néz értelmesen.Egyébként számomra az L és az X között (ha az Earfun-nél maradunk) lenne az igazán tuti egy hangszóró. Elvileg erre ott van a Raver (tényleg, erre is rápróbálhattál volna, ha annyira égeti a kezedet a pénz
), de erről vajmi keveset hallottam, ill. a 1.2-es (kicsit hülyén hangzik, de ez van) elrendezés – vagyis két mély/közép között egy magas – számomra nem tűnik túl vonzónak.
UBoomX: sajna teardown videó még nincs fenn róla, pedig szívesen megnézném azt a hangszórót oldalról / "3D"-ben.
Kicsit torzít a kép, de szinte nagyobb a mágnes, mint a hangszóró." ... át látni Dockin valóban basszus túl vezérelt."
Szokni kell a fülnek a más, de igazából jó hangzást. Ezt írtam már többször is, hogy minél kisebb / gyengébb / olcsóbb / gagyibb egy cucc, annál inkább próbálják a valódi mély hangok hiányát kompenzálni a mélyek felsőbb régiójának az emelésével.Jaj, ezt majdnem kihagytam. Erre neked biztos porcosodni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest