- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Zirowe #18052 üzenetére
Én néztem az emailt de nekem nem küldtek semmi információt.
Lehet te hamarabb kapod mert volt csatád az Earfunnal.#18056<Adamsky>
Igen ez érdekes, én első nap rendeltem meg azóta úgy állnak hozzá ha hangszórót akarsz várd ki. Minden igaz nekünk is kapni kéne jövőhéten emailt hogy jön a hangszóró adott napon.Nekem a D Fine is/Uboom 24 watt is Swipshipen érkezett.
Amazon szállító cége lehet, magyarba UPS autó hozza.
Amerikán belül ez a UPS emlékein szerint hívatalos szállító, így nemzetközi vizeken is ő szállít.Érdekes ez mondjuk hogy az Earfun meg tudja oldani hogy a hangszóró díjmentesen megérkezzen, vagy is nem a vásárlóra terhelik rá. Amazon.de oldalon valami 7 euro/kg a szállítás.
Egy darabig magyarba is ingyen szállítot a amazon (2017) de volt valami balhé hogy eltűntek a csomagok és utána lett feláras a magyar szállítás.
Ausztria/németország és sok-sok ország ingyen szállítás játszik.Így egy Budget vásárlás 30 euro és jelentősen drágább lehet nekünk.
Bár most olyan gyenge a forint/euro árfolyam (410) hogy nem igazán éri meg ott vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest