- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Zirowe #18052 üzenetére
Én néztem az emailt de nekem nem küldtek semmi információt.
Lehet te hamarabb kapod mert volt csatád az Earfunnal.#18056<Adamsky>
Igen ez érdekes, én első nap rendeltem meg azóta úgy állnak hozzá ha hangszórót akarsz várd ki. Minden igaz nekünk is kapni kéne jövőhéten emailt hogy jön a hangszóró adott napon.Nekem a D Fine is/Uboom 24 watt is Swipshipen érkezett.
Amazon szállító cége lehet, magyarba UPS autó hozza.
Amerikán belül ez a UPS emlékein szerint hívatalos szállító, így nemzetközi vizeken is ő szállít.Érdekes ez mondjuk hogy az Earfun meg tudja oldani hogy a hangszóró díjmentesen megérkezzen, vagy is nem a vásárlóra terhelik rá. Amazon.de oldalon valami 7 euro/kg a szállítás.
Egy darabig magyarba is ingyen szállítot a amazon (2017) de volt valami balhé hogy eltűntek a csomagok és utána lett feláras a magyar szállítás.
Ausztria/németország és sok-sok ország ingyen szállítás játszik.Így egy Budget vásárlás 30 euro és jelentősen drágább lehet nekünk.
Bár most olyan gyenge a forint/euro árfolyam (410) hogy nem igazán éri meg ott vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Villanyszerelés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest