- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #17777 üzenetére
EarFun. Inc
Order No. EHU-XXXXXXXX-XXXXXXX
Thanks for your purchase!Nekem így küldték, csak számokkal. Neked is kapnod kellet volna valami ilyesmit!
Earfun Ravert én is láttam, de kicsit ki ábrándító volt nyilván ott is az volt a cél valamit olcson össze dobni.Csak úgy néha bele gondolok hogy manapság mennyi termék esetén van az ki sporolják belőle a anyagot. Nyilván a gyártási költségek leszorítása is a cél, de ha mondjuk egy termék valóban lenne anyag az élet tartalma is megnőne.
Azért a 80-as évekbeli hordozható hangszóróba se feltétlen volt több anyag.
Csak hát ez működik még 40 év után is.A mai bluetooth hangszórók is tartosak ha az akkumulátort nem számítjuk.
Azt tudom szüleim ilyen Hitachi Boomboxot nyertek nyereményjátékon mikor még magyarba nagyon ritka volt. Fatert aztán maxon tolta 2-3 évig bírta, szóval ez egy mai modern bluetooth hangszóró se tudna többet ilyen üzzembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest