- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #17777 üzenetére
EarFun. Inc
Order No. EHU-XXXXXXXX-XXXXXXX
Thanks for your purchase!Nekem így küldték, csak számokkal. Neked is kapnod kellet volna valami ilyesmit!
Earfun Ravert én is láttam, de kicsit ki ábrándító volt nyilván ott is az volt a cél valamit olcson össze dobni.Csak úgy néha bele gondolok hogy manapság mennyi termék esetén van az ki sporolják belőle a anyagot. Nyilván a gyártási költségek leszorítása is a cél, de ha mondjuk egy termék valóban lenne anyag az élet tartalma is megnőne.
Azért a 80-as évekbeli hordozható hangszóróba se feltétlen volt több anyag.
Csak hát ez működik még 40 év után is.A mai bluetooth hangszórók is tartosak ha az akkumulátort nem számítjuk.
Azt tudom szüleim ilyen Hitachi Boomboxot nyertek nyereményjátékon mikor még magyarba nagyon ritka volt. Fatert aztán maxon tolta 2-3 évig bírta, szóval ez egy mai modern bluetooth hangszóró se tudna többet ilyen üzzembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest