- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bullitz
aktív tag
Sziasztok!
Kertbe szeretnék egy hangszórót, első körben nyilván a JBL vonalon indultam el de olvasgattam korábban is a topicot és tudom, hogy vannak a kínai márkák egyre jobb minőségben.
Jelen állás szerint olyan 30-50 ezer körül mit ajánlanátok? szeretem a zenét és szeretem ha szépen szól, na most szkeptikus vagyok hogy ezt kültéren bármi is ennyi pénzért megvalósítja, így nagy elvárásom nincs. Ha nagyon bulizni akarunk mert úgy alakul akkor lehozom a 300 wattos LG-t így inkább csak a "lemegyünk a gyerekkel a kertbe, szóljon valami" vagy átjönnek a cimborák és sütögetés mellé kell valami de az se baj ha van benne tartalék ha felöntünk a garatra" felhasználásra kéne valami
Van realitása a dolognak vagy ne legyek lusta és cipeljem le a soundbart ?
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest