- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
szab120 #14890 üzenetére
Most 110k a legolcsóbb helyen a Samsung, lazán megér annyit.
Go Play-nél biztosan vannak jobban/szebben szóló darabok, én csak a saját tapasztalatomat írtam le vele kapcsolatban, valószínűleg én is hallanám a különbséget egy komolyabb cucc javára. Onyx-nál is vannak magasak, persze, írtam is, hogy külön-külön hallgatva nem tűnne fel, hogy kicsit tompábban szól a közép-magas (én legalábbis így hallom), cserébe lekenyerez a mélyekkel (ami viszont meg néha nekem már sok - nem a minősége, inkább a mennyisége). Átjött fater, nézte, hogy mit hallgatok, milyen hangszóróim vannak, ő kb semennyire nem ért hozzá, szarul/kevésbé szarul/jól/nagyon jól szól osztályozás megy, és valamiért neki is a Samsung jött be a legjobban, "tisztábban szól".
Költözés után lesz egy csomó cuccom, amiket már nem fogok használni, vagy akár kirakni dísznek, ott is lesz fejvakarás, hogy mi marad, mi megy (pl Samsung innov8, Nokia E72, amik ma már inkább csak telefonok, mint okostelefonok, de egyszerűen jó néha kézbe venni, megnyomkodni, kicsúsztatni, sajnálom eladni, de már nem tervezem kiállítani polcra, fiókban meg csak elfelejtődnek). Nehezen válok meg dolgoktól, és utólag sokszor meg is bánom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós kamerák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest