Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
szab120 #14890 üzenetére
Most 110k a legolcsóbb helyen a Samsung, lazán megér annyit.
Go Play-nél biztosan vannak jobban/szebben szóló darabok, én csak a saját tapasztalatomat írtam le vele kapcsolatban, valószínűleg én is hallanám a különbséget egy komolyabb cucc javára. Onyx-nál is vannak magasak, persze, írtam is, hogy külön-külön hallgatva nem tűnne fel, hogy kicsit tompábban szól a közép-magas (én legalábbis így hallom), cserébe lekenyerez a mélyekkel (ami viszont meg néha nekem már sok - nem a minősége, inkább a mennyisége). Átjött fater, nézte, hogy mit hallgatok, milyen hangszóróim vannak, ő kb semennyire nem ért hozzá, szarul/kevésbé szarul/jól/nagyon jól szól osztályozás megy, és valamiért neki is a Samsung jött be a legjobban, "tisztábban szól".
Költözés után lesz egy csomó cuccom, amiket már nem fogok használni, vagy akár kirakni dísznek, ott is lesz fejvakarás, hogy mi marad, mi megy (pl Samsung innov8, Nokia E72, amik ma már inkább csak telefonok, mint okostelefonok, de egyszerűen jó néha kézbe venni, megnyomkodni, kicsúsztatni, sajnálom eladni, de már nem tervezem kiállítani polcra, fiókban meg csak elfelejtődnek). Nehezen válok meg dolgoktól, és utólag sokszor meg is bánom...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kuponkunyeráló
- Parfüm topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkBook 14 i5-1135G7 16gb ram 512 SSD FHD IPS
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- XPS 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Alku képes: HEDT "High-End Desktop" Ryzen Threadripper 1920X 24 thread 12 core Quad Channel memória
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest