Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orsooro
friss újonc
Üdv. Nekem egy tronsmart element t6 max hangszóróm van. Egy amit kaptam típus hibas volt eleve. Mikor az érintő kijelző alvó módba kellett váltson random nyomott egy gombot és ébren maradt. 10 másodpercenként ez több mint idegesítő. Ezt cseréltem és az új jól ment kb 4 hónapot, de utána ugyanez a hiba és cserélni már nincs lehetőségem. Szerintetek mit kéne csináljak vele? Gondolkoztam a vezérlést kiiktatni és csak aux bemenetről zenélni, de nehéz a bontása és a hordozható hangszórók többségének, ahogy ennek is, egy lapon van minden (akku vezérlő, erősítő, Bluetooth panel, stb) így ebből egy szegmenst kiiktatni nem olyan egyszerű. Ha valaki találkozott a hibával és talált megoldást jól jönne 😅. Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Milyen monitort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest