- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
orsooro
friss újonc
Üdv. Nekem egy tronsmart element t6 max hangszóróm van. Egy amit kaptam típus hibas volt eleve. Mikor az érintő kijelző alvó módba kellett váltson random nyomott egy gombot és ébren maradt. 10 másodpercenként ez több mint idegesítő. Ezt cseréltem és az új jól ment kb 4 hónapot, de utána ugyanez a hiba és cserélni már nincs lehetőségem. Szerintetek mit kéne csináljak vele? Gondolkoztam a vezérlést kiiktatni és csak aux bemenetről zenélni, de nehéz a bontása és a hordozható hangszórók többségének, ahogy ennek is, egy lapon van minden (akku vezérlő, erősítő, Bluetooth panel, stb) így ebből egy szegmenst kiiktatni nem olyan egyszerű. Ha valaki találkozott a hibával és talált megoldást jól jönne 😅. Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest