- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orsooro
friss újonc
Üdv. Nekem egy tronsmart element t6 max hangszóróm van. Egy amit kaptam típus hibas volt eleve. Mikor az érintő kijelző alvó módba kellett váltson random nyomott egy gombot és ébren maradt. 10 másodpercenként ez több mint idegesítő. Ezt cseréltem és az új jól ment kb 4 hónapot, de utána ugyanez a hiba és cserélni már nincs lehetőségem. Szerintetek mit kéne csináljak vele? Gondolkoztam a vezérlést kiiktatni és csak aux bemenetről zenélni, de nehéz a bontása és a hordozható hangszórók többségének, ahogy ennek is, egy lapon van minden (akku vezérlő, erősítő, Bluetooth panel, stb) így ebből egy szegmenst kiiktatni nem olyan egyszerű. Ha valaki találkozott a hibával és talált megoldást jól jönne 😅. Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest