Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #14361 üzenetére
" ... X10-1 ami sokkal mélyebben játszik ... " - a sokkal szóval vitatkoznék, de igen, mélyebbre képes menni.
" ... nagy durranás ... " - megtörtént. Úgy hívják Tribit Stormbox Blast. Annak, aki a külsejével meg tud barátkozni, ma a legjobb választás: van hangerő, van basszus, és a vége felé sem "fogy el". Ja és az akkumulátora is tisztességes. Nehéz? Az bizony. De, aki mást várt, az nincs tisztába azzal, hogy mi kell az előbb említettek eléréséhez.
"Még Oluvnak írták ... "
Ez szerintem nem rajta múlik. Az Earfun szerintem nem akar belépni abba a kategóriába, ahol most a Soundcore és a Tribit játszanak. Neki jó a belépő szint.
Oluv-nak inkább az előbb említett két márka valamelyikével kellene felvenni a kapcsolatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest