Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70
üzenetére
Szerintem nem is fogsz tesztet találni, bár ki tudja lehet teljes mértékben ugyan az. Csak Evolveo helyett Trashmart van rányomtatva, de valahogy Trons..smart dolgot nem fogok venni.
Az eddigi tapasztalataim alapján semmi esetben se vennék tőlük semmit. Az Evolveo ami unokaöcsémnek van azért első benyomásra is elég jó teljesítményt mutatott.

Én pár napja/hete pár hallottam egy JBL GO 3-at, jött pár fiatal velem szembe lestem is honnan szól a zene. Voltak mélyek és szép tiszta hangzás, meglepetésemre egy piros JBL GO3-ról szólt a zene.

Nyilván az Evolveo mérlegére billen az akku idő és az SD kártya lejátszás, és lehet basszusból is több van,de ettől függetlenül nem vagyok benne biztos szebben szól mint egy JBL.
De lehet veszek egy JBL Go2-et próba gyanánt, hardverapron egy tag árulja 5500-ért. Sokat nem kockáztatok vele, kicsi szép és kompakt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest