Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: Nóta állj!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Amazon Kindle JailBreak
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
válasz
tonermagus #13389 üzenetére
pb110 sztem is, neha beesik ide is 100k ert. a 100assal ellentetben ez mar papiron is birja a medencepartot, es ha belefer, erdemes lehet a felar annak erdekeben, hogy hetekre az elso proba utan is megelegedest nyujtson. tenyleg kiraly cucc.
persze ez nem jelenti azt, hogy a fenti pana tuti nem jo, azt nem ismerem, de a nemreg ota meglevo pb310 ig egy ketto eve pb100 helyett valasztott sony pg10 birtokaban jutottam el, amit rengeteg utanajaras soran valasztottam ki a covid elejen, de sosem "adta ki" igazan az elmenyt(pedig nem volt rossz cucc, es erobol is igyekeztem szeretni, de aztan csak kiderult, hogy picit elteroek az elvarasaim).a pb310 et meg a mai napig elvezet mar csak bekapcsolni is, nemhogy hasznalni. amugy 110est akartam, csak hirtelen szembejott egy kihagyhatatlan ziccer lehetoseg a 310re. azota volt szerencsem a 110hez is testkozelbol, naszajandekba ment rokonnak, es az is nagyon szuper. ertem ezt a sajat szempontjaim szerint, amik erosen fedik egymast az altalad reszletezett igenyekkel.
remelem segitett ez a hsz, ha nem, akkor nevermind:)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HBO Max
- Haditechnika, harcászat
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- VGA kibeszélő offtopik
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest