- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
válasz
tonermagus #13389 üzenetére
pb110 sztem is, neha beesik ide is 100k ert. a 100assal ellentetben ez mar papiron is birja a medencepartot, es ha belefer, erdemes lehet a felar annak erdekeben, hogy hetekre az elso proba utan is megelegedest nyujtson. tenyleg kiraly cucc.
persze ez nem jelenti azt, hogy a fenti pana tuti nem jo, azt nem ismerem, de a nemreg ota meglevo pb310 ig egy ketto eve pb100 helyett valasztott sony pg10 birtokaban jutottam el, amit rengeteg utanajaras soran valasztottam ki a covid elejen, de sosem "adta ki" igazan az elmenyt(pedig nem volt rossz cucc, es erobol is igyekeztem szeretni, de aztan csak kiderult, hogy picit elteroek az elvarasaim).a pb310 et meg a mai napig elvezet mar csak bekapcsolni is, nemhogy hasznalni. amugy 110est akartam, csak hirtelen szembejott egy kihagyhatatlan ziccer lehetoseg a 310re. azota volt szerencsem a 110hez is testkozelbol, naszajandekba ment rokonnak, es az is nagyon szuper. ertem ezt a sajat szempontjaim szerint, amik erosen fedik egymast az altalad reszletezett igenyekkel.
remelem segitett ez a hsz, ha nem, akkor nevermind:)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Bittorrent topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest