- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Acélfarkas #12697 üzenetére
Igen én is le akartam írni!
BIztos jobb lesz mint az EAR Uboom. Szerintem egy JBL Charge szintjére fogják hozni. a 2X55MM Driverek is erről árulkodnak.
80 dollár az MSRP de biztos lesz akiósan 50-60 körül is, de a hangja lesz a lényeg.#12698csƵ
Ezt én is láttam, a Cesen mutatták a prototípust. De szerintem mire ebből kész termék lesz még nagyon sok év fog eltelni. Inkább mondhatni azt hogy túl szép hogy igaz legyen.
Bár ki tudja 10 év múlva hova fejlődünk, ha ebbe az irányba megy el a piac az elég durva lenne.Igazság az hogy a Motion Boom így hogy többet használtam sok dolgot sikerült leszürnöm.
Az biztos valóban egy olcsó budget hangszóró ami nagyon jól tud szolni, de sajnos azért közel se tökéletes és nem egy JBL Xtreme 3 killer.
Azért még egy EQ-s motion boom is képes belebukni néhány zenébe, sajnos itt előjön a magas sugárzok hiánya. Volt jó pár zene, ahol a dockin sokkal szebben zenélt a Tweeterek jelenléte miatt. És ezen semmilyen EQ hangolás nem javít, mert fizikailag képtelen a hangszóró azokra a freqvenciákra.
A Másik hogy a Motion boom 75/80% hangerő felett egyszerűen nem szól jól szépen, számomra az fölött a hangerő fölött megbukik a hangja. A Hangja kiüresedik, és a basszus is megszűnik. Ma haverom Xtreme 2 ellen is össze mértük, és sajnos a JBL sok helyzetben nagy hangerőn oda tudta verni.Bár a Motion Boom 70% hangerő és az alatt valóban szépen és mélyen képes dalolni.
Ez a hangszóró átlag hangerőn 30-70% között szól szépen és mélyen, itt nyútja a legjobb hangját és aki vásárlás előtt van szerintem ezeket érdemes számításba vennie.
Ilyen hangerőn tud a dockintól néha mélyebben dalolni."Get Low" Zene.
Úgy látszik még a híres JBL Xtreme 2 se képes ezt a zenét normálisan lejátszani.
A Motion Boom, Dockin, és a Xtreme 2 is belekukik ebbe a dalba.
Csak kopogás van, de mély zugása elmarad.
Se baj majd következő menetben tesóm Onyx 3-asát fogom kipróbálni.
Annak 75 mm-es a Wooferei, talán az már elboldogul vele.
Igazság szerint, arra jöttem rá hogy sajnos a nagy márkáknak mint a JBL/Harman kardon hatalmas előnye van az ilyen noname márkákkal szemben. Mondjuk úgy anyagilag is stabliabb lábon állnak, és sokkal nagyobb pénzt tudnak a fejlesztésre is forditani.
A Harman Kardon Bluetooth hangszórók "Valódi" Öblös mély hangját én még egy márkától se hallottam vissza. Hiába a HK az HK és úgy látszik talán ők vannak valahol az élmezőnybe.
A Harman hangszórók mély hangja szó szerint közel áll a tőkéleteshez, és szinte a fikai határait surolja.Csak egy a hátránya hogy gyenge az akkumulátor.
Hát sajnos úgy látszik nem lehet minden szempontból tőkéletes hangszórót venni.
Eredetileg én is HK-t akartam, de a borzalmasan gyenge akku eltántoritott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Tőzsde és gazdaság
- PayPal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest