- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Perillustris #12537 üzenetére
Kicsit belédkötök. Miért jó az neked, hogy civilizálatlan helyen hagyod magad átverni? Azért mert felraktak egy hibás leírást, máris civilizálatlanok. Gondolom te civilizált ember vagy=te még soha nem hibáztál. Egyébként köszönd magadnak, hogy így jártál. A termék leírását megnézted az árukeresőn, termék utáni tájékozódás letudva. Amelyik webshopból rendelted, ott is akkusnak írják? Vagy ott már meg sem nézted mit írnak róla? Ezek szerint egy bemutató videót vagy tesztet már meg sem néztél a leendő hangszóródról. A körültekintő vásárló szobrát nem rólad fogják mintázni. Civilizált ember ilyenkor ír egy emailt az átverőnek, hogy ugyanár javítsátika hibás leírást, mert civilizált ember nem hagyja, hogy másokat is átverjenek.....Nem kérdezem meg, hogy te írtál e ilyen levelet.....
Még sose vettem úgy semmit a neten, hogy csak egy helyen néztem meg a leírását, vagy a képeket a termékről. Illetve de, vettem: Vileda felmosót. Elég sokszor bele lehet futni a netes áruházaknál téves leírásba, nem megfelelő termékfotóba. Civilizálatlan átverés helyett nevezzük ezt inkább netvásárlásos tanulópénznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux felhasználók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Thunderbird
- Rubik kocka
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest