- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz
<Adamsky> #11531 üzenetére
" - na, hiába téptem a szám...."
Ezen nagyon nevettem
Az van, hogy ajánlottál egy nem hordozhatót, és ott éreztem, hogy most van az, hogy nem írok vissza. Lehet, hogy maga a hangfal amit ajánlottál nem rossz, sőt, ugye sztereó lett volna, viszont az oldal, amire a link mutatott: AliExpress. És tényleg úgy éreztem, hogy mindenki ott költi el a pénzét, ahol szeretné, és nem megyek bele. Főleg mert ezen a fórumon nagyon megy az oldal, és több frontról kapnám a nyakamba az átkotDe ha már ott voltam, szétnéztem azon az oldalon, és 80$-ért volt JBL boombox 2! Nyolcvan dollár!!! JBL boombox2!!! Na mondom, hagyom inkább az egészet, nem posztom nekem az egyes oldalak minősítése, de azért ez már amolyan vicc kategória. Még az is lehet, hogy bizonyos termékek megérik az árukat, de tőlem ezek nem kapnak valutát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged