- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
creed33
aktív tag
Na most vagyok gondban.Voltam a MM-ben meghallgattam az envayat.Hangminőséggel nincs is gond,de a hangereje nekem kevés
Tudtam hogy csodát nem várhatok de azért ennél többet vártam.Már gyanakodtam hogy az eladó valamit rosszul állított be,de elvileg meg tudtam hallgatni a max hangerőn.Azt mondta hogy a telefonja hangerejét is maxra tette.
A szomorú és a tanulságos számomra az hogy valamilyen szinten mindenképp zsákbamacska lesz "bármit" is úgy fogok rendelni hogy előtte nem hallgattam meg élőben.
Gabi ha az envaya nem volt jó számomra ez a másik ami ráadásul kisebb is biztos hogy nem lesz jó
30 körül akartam venni,de sajnos MOST úgy néz ki nem lesz ennyiért ami az igényeimnek megfelelne.
Ami még bosszantó hogy 30ért meg tudtam volna venni az MM-ben az envayát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6 TUF GAMING OC Eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest