Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Ahány hangszóró annyi fajta megoldás, például a Harman Onyx 3, JBL Xtreme elmegy úgy is hogy kizárolag a hálozatról kapja az energiát és az akkut nem használja stb.
De irtam példának ott a JBL Charge 2+ ami nekem van és ha az akku nincs bekötve az elektronika kivilágit bekapcsol mert megkapja az 5 voltot, de egy deka hang nem jön belőlel. Azaz igy egészen biztosan az akkumulátorrol megy maga a hangszóró, sajnos ez a olcsóbb megoldás.
Persze egyetértek veled az volna a igazi ha úgy épülne fel a hangszóró és benne lévő elektronika ha az akku fel van töltva akkor müködjön kizárolag a rácsatlakoztatot töltöről vagy adapterről. Csak általában ez úgy müködik hogy a töltő tölti az akkumulátort, de a hangszóró pont azt az akkut falja ami töltés alatt van.
Igy jó esetben elég szépen lassul a töltési folyamat.Meg belegondolva mi van most a régi modellekkel nem is az a tervük hogy ezek a hangszórók hosszú távon müködjenek. Tervezett elavulás korát éljük, vedd meg dobd el társadalom.
Mert mikor meglett a Charge 2+ akkor kicsit utána néztem még is milyen support van egy 5 éves hangszóróhoz és gyakorlatilag 0. A JBL garancia után semmi potalkatrészt nem árul a hangszórókhoz, a model ha ilyet akarsz meg kell venni a boltból az új aktuális modelt. noname cégek még persze gyártanak hozzá potakkút, de ha maga a hangszóró döglik be akkor sajnos már csak kinai hangszóróra lehet cserélni.
A Hangzás utána már nem lesz eredeti.KIcsit hosszúra sikeredett, de úgy röviden próbáltam leirni mi miért van és milyen irányba tartunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest