- Klaus Duran: 2025 dude
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue meth
senior tag
Üdv!
Szóval nem rég vettem egy JBL Flip5-öt, és 1 hét használat után azt kell mondjam, hogy az üzemidő csalódás. Ma reggel 8-tól - nem folyamatosan használva - közepes hangerőn, fél 5-re már pirosan villogott. Azt akárhogyan számolom, legnagyobb jóindulattal is 8 órás üzemidő, ráadásul mint írtam, nem folyamatosan ment. MM oldalán 12 órás üzemidő van írva, nyilván az kb minimum hangerőn, utolsó leheletet kipréselve kijön annyi de na. Ez a 8 óra, ami kb nettó 6,5 óra, ez nagyon karcsú. Úgy, hogy 4800 mAh-s akksi van benne. Létezik, hogy sikeresen kifogtam egy szart, amiben nem jó az akksi? (mert ugye melegszik is használat közben), vagy ez a normál, és a 10-12 óra csak marketing?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest