- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #10176 üzenetére
redditen van erről a hibáról bejegyzés: [link]
annyi hogy én nem frissítettem a firmwaret. az ankeresek 11-ig vannak. én ezt lekéstem. a weboldalon el lehetne inditani egy garancia érvényesítést. a postát nem tudom, hogy ki állja ilyenkor. az amazon viszont egyből adott egy vonalkódot a postázáshoz, amit a néni beszkennel a postán és fel is vesz visszaküldésre és nem kerül pénzbe nekem. majd visszakapom a pénzt ha megérkezik a raktárba.
..mert közben átgondoltam, hogy bármikor előjöhet ez a hiba. nálam az volt, hogy teljesen lemerült a hangszóró úgy, hogy ki is kapcsolt magától. feldugtam a töltőre és másnap már nem indult a bluetooth része. igy a cseredarabnál sem lesz biztos, hogy ne jöjjön elő ez a hiba akármikor
megvárom az akciós időszakot és nézek valami másik modellt. pedig a hangja és a készülékház nagyon ott van, de igy nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- BestBuy topik
- OLED monitor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Horgász topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest