- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak egy kis szössztenetet írnék a Anker motion+ -al kapcsolatban:
Nagyon de nagyon túllőttem vele a célon! Igazából podcastekre használnám valamint nagyon ritkán vinném magammal a munkába, ha olyan teherautót kapok amiben nem tudom a telefonom csatlakoztatni a rádióhoz.
A korábbi hangszóróim, már akksi téren a végüket járják. Gondoltam 5 év után beujítok.Na de ezzel a hangszóróval egy kisebb házibulit vagy grillpartyt le lehet rendezni. A hangminőség szinte tökéletes és még az akkuidő is rohadt sok.
Ajánlom mindenkinek, föleg ha épp akciós áron kapható.
Egyedül az a puha bevonat nem tetszik a készulékházon, mert az idővel undorítóra fog kopni. Bár ezt meg olajos popsitörlővel le lehet masszírozni, csináltam már ilyet, na de akkor is kár volt rátenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest