Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
qkac
csendes tag
Szerintem ez az Infinitereality a Mistrál ékes táborát gazdagíthatja, abból is a homoszervikusz alfaját. Legalábbis a modorából és stílusából ítélve. Mint itt is megfigyelhető, mindenki egy barom állat aki nem ért semmihez, csak én vagyok az istenkirály.
Akkor elmesélek egy sztorit a Mistral szervizzel kapcsolatban. Vettem anno egy proci hűtő ventillátort, aminek automata sebesség állítása van, tehát a hő hatására gyorsul illetve lassul. Hazahozom, beszerelem, működik, de egy kis idő múlva rájövök, hogy a fordulat a minimum értéken megy és nem gyorsul. Felhívom a szervizet, hogy valszeg rossz a termék. Persze az első dolog amit mondott az úriember, hogy biztosan én vagyok a barom. Következő tippje, hogy szerinte az alaplapom nem támogatja ezt a funkcióját. Mondom neki, hogy ezt a ventillátornak kellene állítani és nem az alaplapnak, meg különben is az egyik legújabb lap van a gépemben. Erre, látva hogy mégsem most jöttem le a falvédőről, a következő volt a tanácsa!!! Figyelem! Vágjam le a ventillátor alaplapi csatlakozóját és direktben kössem rá a 12 voltra. Akkor majd teljes gázzal fog hűteni! Komolyan mondom, nem is jutottam szóhoz, azt hittem hülyéskedik. De nem! Full komolyan gondolta. De mondom, nem azért vettem ilyen terméket, hogy állandóan legmagasabb fordulaton menjen, hanem azért, hogy ha nem kell a teljesítmény, csendes legyen! Erre már nem nagyon tudott mit mondani, elbúcsúztunk hogy ebben ő nem tud segíteni.
Elismerem, hogy nem lehet mindenkire általánosítani ezt az esetet, de akkor is a Mistrálnál történt!
PÍSZ
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Arc Raiders
- Ford topik
- AliExpress tapasztalatok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest