Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
qkac
csendes tag
Szerintem ez az Infinitereality a Mistrál ékes táborát gazdagíthatja, abból is a homoszervikusz alfaját. Legalábbis a modorából és stílusából ítélve. Mint itt is megfigyelhető, mindenki egy barom állat aki nem ért semmihez, csak én vagyok az istenkirály.
Akkor elmesélek egy sztorit a Mistral szervizzel kapcsolatban. Vettem anno egy proci hűtő ventillátort, aminek automata sebesség állítása van, tehát a hő hatására gyorsul illetve lassul. Hazahozom, beszerelem, működik, de egy kis idő múlva rájövök, hogy a fordulat a minimum értéken megy és nem gyorsul. Felhívom a szervizet, hogy valszeg rossz a termék. Persze az első dolog amit mondott az úriember, hogy biztosan én vagyok a barom. Következő tippje, hogy szerinte az alaplapom nem támogatja ezt a funkcióját. Mondom neki, hogy ezt a ventillátornak kellene állítani és nem az alaplapnak, meg különben is az egyik legújabb lap van a gépemben. Erre, látva hogy mégsem most jöttem le a falvédőről, a következő volt a tanácsa!!! Figyelem! Vágjam le a ventillátor alaplapi csatlakozóját és direktben kössem rá a 12 voltra. Akkor majd teljes gázzal fog hűteni! Komolyan mondom, nem is jutottam szóhoz, azt hittem hülyéskedik. De nem! Full komolyan gondolta. De mondom, nem azért vettem ilyen terméket, hogy állandóan legmagasabb fordulaton menjen, hanem azért, hogy ha nem kell a teljesítmény, csendes legyen! Erre már nem nagyon tudott mit mondani, elbúcsúztunk hogy ebben ő nem tud segíteni.
Elismerem, hogy nem lehet mindenkire általánosítani ezt az esetet, de akkor is a Mistrálnál történt!
PÍSZ
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest