Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
qkac
csendes tag
Szerintem ez az Infinitereality a Mistrál ékes táborát gazdagíthatja, abból is a homoszervikusz alfaját. Legalábbis a modorából és stílusából ítélve. Mint itt is megfigyelhető, mindenki egy barom állat aki nem ért semmihez, csak én vagyok az istenkirály.
Akkor elmesélek egy sztorit a Mistral szervizzel kapcsolatban. Vettem anno egy proci hűtő ventillátort, aminek automata sebesség állítása van, tehát a hő hatására gyorsul illetve lassul. Hazahozom, beszerelem, működik, de egy kis idő múlva rájövök, hogy a fordulat a minimum értéken megy és nem gyorsul. Felhívom a szervizet, hogy valszeg rossz a termék. Persze az első dolog amit mondott az úriember, hogy biztosan én vagyok a barom. Következő tippje, hogy szerinte az alaplapom nem támogatja ezt a funkcióját. Mondom neki, hogy ezt a ventillátornak kellene állítani és nem az alaplapnak, meg különben is az egyik legújabb lap van a gépemben. Erre, látva hogy mégsem most jöttem le a falvédőről, a következő volt a tanácsa!!! Figyelem! Vágjam le a ventillátor alaplapi csatlakozóját és direktben kössem rá a 12 voltra. Akkor majd teljes gázzal fog hűteni! Komolyan mondom, nem is jutottam szóhoz, azt hittem hülyéskedik. De nem! Full komolyan gondolta. De mondom, nem azért vettem ilyen terméket, hogy állandóan legmagasabb fordulaton menjen, hanem azért, hogy ha nem kell a teljesítmény, csendes legyen! Erre már nem nagyon tudott mit mondani, elbúcsúztunk hogy ebben ő nem tud segíteni.
Elismerem, hogy nem lehet mindenkire általánosítani ezt az esetet, de akkor is a Mistrálnál történt!
PÍSZ
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Valami baja van a tápomnak
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő