Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
-
LOGOUT
Blue Mobile
Aktív témák
-
kory24
őstag
Kaptam választ telekomtól.
Hátha másnak is hasznos:
"Köszönjük, hogy ügyfélszolgálatunkhoz fordult!
Tájékoztatjuk, hogy hálózatfüggetlen készülékeink bármely más szolgáltató SIM-kártyájával használhatóak, így Blue Mobil SIM-kártyájával is."
Kipróbálni egyelőre még nem tudom.
-
ztibor
senior tag
Ha sorszámhúzás van, akkor kb mindegy, ahogy láttam sorszám szerint hívogatták az embereket, pedig voltak ott netet meg miegymást intézők is.
1 hét alatt már 3x voltam, mindig előre lefoglalt időpontra mentem, voltak is gyűlölködő pillantások amikor megérkezésem után 2 perccel már mentem a pulthoz :-) -
4Grider
félisten
Egyelőre működik, de senki nem mondja azt, hogy ez örökké így lesz. Mert ha nagyon akarnak vele foglalkozni, akkor megoldhatják a net szűrését is. Legálisnak viszont biztos, hogy legális, illegális csak akkor lesz, ha nem a szolgáltatónál oldatod fel a telefon SL-ját. De amíg nem nyúlsz a SL-hoz, addig ott használod a telefonod, ahol tudod...
-
Eli_Stone
aktív tag
Ezek szerint akkor a hiba az én készülékemben lesz. Mondjuk úgy emlékszem, hogy a cyan firmware-el és a netes simkártyával a masodik foglalatban miden ok volt. Azon gondolkoztam még, hogy lehet e köze a hibához annak, hogy jelenleg a számhordozott kártyáról megy a net?
Bár végülis bevihetem a telefont a szervízbe mert még garis és lehet, hogy valami kinyuvadt benne mikor frissített denim-re.
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi