- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
válasz
zoltan9x9 #5506 üzenetére
Valami sántít, mert az [első hsz.edben] éppen egy ISO fájl kiírása közben történt hiba, tehát az elméleted nem igazán állja meg a helyét, miszerint "tehát valami ok miatt csak az iso képfájlokat írja ki hibátlanul". Vagy tévednék?
Én továbbra is azt tanácsolom, amit először is: próbálj ki másik hemgerből származó Verbatim, vagy egy egészen más típusú lemezt (lehetőleg újraírhatót, hogy ne egyszer írhatók menjenek sorban kárba), illetve egy másik írószoftvert.
-
gg72
veterán
válasz
zoltan9x9 #5504 üzenetére
Más képfájl kiírásánál is előjön a hiba? Ha igen, akkor:
1) rosszak a lemezek, vagy
2) haldoklik az író.
Próbálj ki más típusú lemezt, pl. újraírhatót, ha azzel is ez van, akkor szerintem annyi az LG írónak (ahogy nézem, nem egy mai darab). Esetleg kipróbálhatsz egy másik íróprogramot is, de szerintem annak a legkisebb az esélye, hogy az ImgBurn ront el valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Western Digital Elements 1TB HDD alig használt!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest