- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
hroberto #20231 üzenetére
Én windowson csak keveset használtam, azelőtt pár nasom volt, amin futott, de ott az arm procik gyorsan megfekszenek
Egyébként elég kedvelt kliens, szóval sok gond nincs vele, beállításokkal sem kell sokat játszani, van gui, telefonos app, és minden hozzá. szerethető.
De viszont a lemezre kiírása utorrentnek szerintem jobb, mert ha nagyobb sebességgel töltesz transmissionnal, akkor sokszor észre lehet venni, hogy a gui csak pörög pörög, de nem frissül, majd 1-2-3 másodperc után újra észhez tér, de ezt egy letöltés alatt elég sűrűn eljátssza.SSD-t szerintem jobban kíméli, bár azt nem tudom mekkora szeletekkel dolgozik
Ram fogyasztása egyébként nem sok
Ha megnézed egy forgalmas torrent adatlapját, látható, hogy a kliensek elég nagy része Transmission, szóval nem lesz gondod vele
Kár hogy a fejlesztése leállt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest