- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz Maxximus #18565 üzenetére
Én néha (ha nincs más ötletem az adott helyzetben) úgy szoktam csinálni, hogy elképzelem, hogy a tetején nyitottam egy longot és azt amikor már nagyon eladnám, mert erősen vesztőbe fordul(na) az aktuális eséstől, na ott kell egy igazi longot nyitni.
The only real valuable thing is intuition.
-
őstag
válasz Maxximus #18463 üzenetére
Ahogy gondoltam, a 30 fele vagyunk. Mahden meg lett év végén.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz Maxximus #18522 üzenetére
Meg gondoltam magam, kiszáltam az XRP-ből,sok a bajlós jel. (Még kicsi plusszban)
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
milupa
újonc
válasz Maxximus #18518 üzenetére
A falkások is pont erről írtak nemrég, hogy akár fordulhat az Ethereum. Szerintem sokan örülnénk neki ha újra menne ő is. https://cryptofalka.hu/arfolyam-elemzes/ethereum/vizvalaszto-ethereum-altcoin-arfolyam/
-
tom120514
őstag
válasz Maxximus #18377 üzenetére
Revoluton nem jó, kiutalni nem tudod. Not your keys, not your crypto. Ha venni akarsz, vegyél valahol, tőzsdén és utald a neked tetsző walletbe. Én pl. Exodust használok Windowson, nekem tetszik de ez csak példa.
@Formaster Krakent használtam sokat, nem volt bajom vele, tetszett. Tudsz váltani, kiutalni és beutalni Fiatot (EUR is) és kriptot is.
Never go full retard.
-
-
-
csaba951
veterán
válasz Maxximus #18082 üzenetére
3 órával később: "Volt, nincs!"
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest