- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanki
csendes tag
Szerintem elkezdhetnénk egyre óvatosabban kezelni ezt a vegyél btc-t és az tuti haszon dolgot, TALÁN az lesz 1-2-10 év múlva, de ha csak a tényekre hagyatkozhatunk akkor csak azt látom hogy egyre inkább kezd aktuális lenni a tulipán effektus... mondom ezt úgy hogy mondjuk heti 2x minimum veszek btc-t, és egész nap lesem az árfolyamot...
Szerk.: "Nem volt még olyan pont a BTC történelmében eddig, amikor ne ez érte volna meg a legjobban a bányászattal szemben." De pontosan december közepétől folyamatosan... és itt most nem a kisebb nagyobb ugrálásokra gondolok, hanem a folyamatos hosszú távú árra. -
MarkusDevil
csendes tag
Oké, én ezt értem, a gépet mindenképpen összerakom, aztán egy próbát teszek például Litecoinnal. Később valószínűleg az Usb-s eszközt kipróbálom. Még ha esetleg nem is hoz hasznot. Az "ingyen" relatív 1650Chf lakbér mellett. De a túlfogyasztás sem emeli a lakbért csak jelen helyzetben nincs kellően kihasználva, arra céloztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged