Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz chris-v #3921 üzenetére

Ez az idő függvénye. Ha pár hónap múlva sokan kiszállnak a buliból és esik az összkapacitás, nemhogy nő, de jobb esetben csökkenhet a nehézségi szint. Rosszabb esetben meg csak lelassul a növekedés vagy megáll.
    Továbbá idő, mire megkapod a gépet. BFL_Jody's blog. Itt tartanak a nagyokkal. Ők még tavaly rendelték... A mostani megrendelők mire sorra kerülnek, addigra lehet, kétszer lehúzhatjuk a WC-n a bitcoinjainkat, ha a bányászatból akarnánk megélni. Nem csak ők vannak a piacon, de eddig sajnos, csak ők villantottak ekkora teljesítménnyel. Nemsokára a többiek is fognak, amit nem várok annyira kíváncsian.

A kollégának már-már akartam írni, hogy a kákáján kerestem volna a csomót. ;]
    Nincs kőbe vésve, mi lesz, vagy mi nem lesz. A fenti példára kicsi az esély, hogy egyhamar bekövetkezik. De én arra apellálok, lesz legalább még egy csúcs-, és egy mélypontja a bitcoin árfolyamának. Most ez vagy bejön, vagy nem. Ha lesz, kezedben a géppel és egy olyan tárcával, amiben már van "pár" virtuális érme, akkor már csak jól kell kihasználnod a lehetőségeket. Ha összejön, akkor kaszálhatsz. Ha nem, akkor valószínűleg sosem térül meg a bányagép ára, vagy beleőszülsz, mire meg fog.
    Maga a bányászat ennyire kockázatos.

• taranis

addikt

válasz chris-v #3921 üzenetére

Ez attól függ, mikorra kapod meg, és sajnos ez a legnagyobb változó manapság az egyenletben. Pl. ha ma hadba állítanál egy 600-as BFL cuccot annyiért, amennyiért hirdetik, akkor az ára akár 5-6x-osát is visszahozná szerintem. Ha viszont fél év múlva rajtolna, akkor az is lehet, hogy csak nullára jönnél ki.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés