Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Erről én is tudok, de itt nálam a hangsúly az opció szón van. Magyarul nem kötelező használni a seed felhőben történő tárolását, ráadásul csak újabb Ledger eszközökkel megy, nekem a legrégebbi van, amit még 2017-ben vettem. Továbbá ez a szolgáltatásuk fizetős, majd bolond leszek fizetni is ezért.
Nekem inkább az volt velük a gondom, hogy amilyen személyes adatokat megadtam nekik 2017-ben, azok kiszivárogtak. Lakcímet és email címet meg kellett adni a vásárláshoz, hogy házhoz tudják szállítani Franciaországból. A tömeges adatszivárgás pár évvel később történt meg, ezután az email címemre áradtak a kriptó phising email-ek. Később ezt az email címem meg is szüntettem. Abban korrektek voltak, hogy erről értesítettek.
Az én öreg Ledgerem teszi a dolgát, stabilan működik, évekig nem használtam, de az utóbbi időben elég gyakran, mivel néha közvetlen tárcából fizetek. Szóval nem minden Ledger purcan ki.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest