Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
oldcrypto
üzenetére
Ez szerintem elsősorban azért van, mert most már érzed, hogy tétje van. Mostanra a befektetett pénzed akár 5000-20000 szeresében vagy, és ez biztos szemmel látható összeg már. Nem mellesleg talán vannak terveid is vele.
De egyébként én is így érzem, hogy a sorban ez a bull run még az volt, amit talán sejtettünk is előre, és rá fogadtunk. Viszont most belekavart rendesen a wallstreet után a nagypolitika is. Az meg minden csak nem kiszámítható.
-
nort_on
senior tag
válasz
oldcrypto
üzenetére
Bár én még csak 4 éve tolom, de igen, ez kemény ciklus. Pontosabban az elmúlt kb 2 hónap volt kemény, december közepe óta. Esküszöm nagyobb szo..ás, mint az FTX crash időszaka volt. Bár én ott mentem all-in, szóval tudatosan készültem és vártam is rá.
Mondjuk én 100% BTC voltam, decemberben kezdtem csak ETH-t venni, de aki ALT-okban tolta végig ezeket az éveket, hát...

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Windows 10
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest