Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
válasz
oldcrypto
üzenetére
Bár én még csak 4 éve tolom, de igen, ez kemény ciklus. Pontosabban az elmúlt kb 2 hónap volt kemény, december közepe óta. Esküszöm nagyobb szo..ás, mint az FTX crash időszaka volt. Bár én ott mentem all-in, szóval tudatosan készültem és vártam is rá.
Mondjuk én 100% BTC voltam, decemberben kezdtem csak ETH-t venni, de aki ALT-okban tolta végig ezeket az éveket, hát...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Intel LGA 1700-as Lapok
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 9070 XT ELITE 16GB / ~20 hó garancia
- HP ZBook Firefly 14 G8 - i7-1165G7 INvidia Quadro T500 16GB I 512SSD I windows 11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest