- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyre írok de lenne nekem egy nemrég vásárólt Odys Fusion Win 12 Pro win10-es tabletem amit kb fél órát tudtam használni mivel a BIOS-ban 1-2 dolog átállítása után ujraindítottam s sötét élettelen kép fogadott... Csak a led ég ami jelzi be van kapcsolva ill ha hosszan nyomom ki is tudom kapcsólni(led kialszik) de semmi reakció a kijelzőn... Meghalt egy bios beállítás végett,létezik ilyen? Insydeh20 bios van rajta... Mindent próbáltam már,akku lehuz alaplapról,vissza,alaplapon keresni reset gombot,hangerő+bekapcs gombok kombinációja ,OTG kábel billengyűzettel de semmi!!! Gép sem ismeri fel!Ha jól emlékszem valami Android lehetőséget állítgattam a bios-ban úgy hogy nincs is rajta Android csak WIN10 mivel alapból WIN tablet csak gondoltam lehet van rajta Android is én hülye... Kihez fórduljak ez végett aki esetleg fel tudná támasztani? Melyik fórumba írja ill szakembert keressek meg? Nem garis sajna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kutya topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Patriot Viper Extreme 5 RGB 2x16GB 7800 MHz CL38 - 7 év gari!
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- ASUS H170-PRO + i7-6700 4C/8T - DDR4 - I/O shield - Külön is
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4621
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest