Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- hcl: Amúgy mi a terv?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, ami eddig még sosem volt, és szeretném a segítségeteket kérni.
A donor szinte halott, épphogy szuszog.
Toshiba Satellite L300-1FQ Modellszám: PSLB8E
Win betöltést követően lefagy, újraindul. Kövi indulás - hibajavító - lefagy - újraindul, és kezdődik előröl.
Kipucoltam, ugyan az, mint előtte de most sípol mint állat. Azt hittem én vagyok a hibás pedig nem.
Amikor nincs rádugva a billentyűzete (gyári, beépített), akkor ugyan azt produkálja, újraindul sípolás nélkül.
Azt hittem rosszul raktam össze.
Azt is hittem hogy a win 10-et nem bírja, de végül kiderült hogy nem a billentyű zárlatos, nem az összeszerelésnél vannak a bajok, hanem a BIOS-al.
A gyártó szerint a legfrissebb a 2.20-as verzió.
A BIOS-ba belépve 3.5-ös verziót látok.
Kiderült hogy MediaMarkt szervízben volt. Elkúrták. Ennyi.
A fenti linkről letölthető, win alatt futó programot hogyan tudom boot pendriveként használni, hogy lecserélhessem a BIOS-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- 64GB DDR5 RAM Kit!
- Kingston FURY 32GB KIT (2x16GB) DDR5 6000MT/s CL36 Beast RGB - 1 év gari
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest