Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CheeseE
tag
válasz
Comanche
üzenetére
Udv!
Nekem is szeinte MSI lapom van...Eddig mindig a windoozos frissitest vegeztem(kb. 10X), mindig sikerult kiveve az utolsot
Nem tudom mi tortenhetett, egyszeruen nem akarta belerakni az uj BIOSt, vagyis berakta csak verify errort dobott mikor visszaolvasta...Akarhanyszor probaltam mindig ugyanaz volt
...Szoval volt egy felig halott gepem, miutan kikapcsoltam mar teljesen az volt 
Szoval ha nem muszaj nem ajanlom egyiket se, ha muszaj akkor csak kislemezes megoldas, windoozba sose lehet tudni..
Ami az MSI oldalan van, azok jo BIOSsok, nekem meg a dosos frissito progit is tartalmazza..
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem tudom mi tortenhetett, egyszeruen nem akarta belerakni az uj BIOSt, vagyis berakta csak verify errort dobott mikor visszaolvasta...Akarhanyszor probaltam mindig ugyanaz volt
...Szoval volt egy felig halott gepem, miutan kikapcsoltam mar teljesen az volt 
.