Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CoroStar86

senior tag

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Nem biztos, hogy ebbe a topicba tartozik a dolog, de szerintem inkább ide, mint mondjuk a billentyűzetekéhez... Tehát: barátnőmnek van egy elég régi P4-es gépe, elhatároztam, hogy mindent legyalulok róla és teszek rá neki egy friss XP-t. A gépben található alaplap egy Intel Silver Reef D845PESV, P08 BIOS volt rajta és működött is rendesen. Frissítettem sikeresen a legújabb P09-re. A gond ott kezdődött, hogy ez után két kipróbált PS/2-es billentyűzet sem működött BIOS alatt és MS-DOS indítólemezzel DOS alatt sem. Windows alatt igen, és a BIOS-ba is be lehetett lépni, de utána mintha elvágták volna. Ezzel csak az a baj, hogy így nem tudom beállítani a gépet, hogy az XP CD-ről bootoljon. Két billentyűzettel is próbáltam, még az egér portjába is bedugtam őket, de BIOS-ba lépés után csak a reset segít. Ha valaki tudna megoldást a problémámra, nagyon megköszönném, mert a gépen 10 éve ugyanaz az XP van és finoman szólva sem kielégítő élmény használni... :( Előre is köszönöm!!! :R

Új hozzászólás Aktív témák