Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoroStar86
senior tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Nem biztos, hogy ebbe a topicba tartozik a dolog, de szerintem inkább ide, mint mondjuk a billentyűzetekéhez... Tehát: barátnőmnek van egy elég régi P4-es gépe, elhatároztam, hogy mindent legyalulok róla és teszek rá neki egy friss XP-t. A gépben található alaplap egy Intel Silver Reef D845PESV, P08 BIOS volt rajta és működött is rendesen. Frissítettem sikeresen a legújabb P09-re. A gond ott kezdődött, hogy ez után két kipróbált PS/2-es billentyűzet sem működött BIOS alatt és MS-DOS indítólemezzel DOS alatt sem. Windows alatt igen, és a BIOS-ba is be lehetett lépni, de utána mintha elvágták volna. Ezzel csak az a baj, hogy így nem tudom beállítani a gépet, hogy az XP CD-ről bootoljon. Két billentyűzettel is próbáltam, még az egér portjába is bedugtam őket, de BIOS-ba lépés után csak a reset segít. Ha valaki tudna megoldást a problémámra, nagyon megköszönném, mert a gépen 10 éve ugyanaz az XP van és finoman szólva sem kielégítő élmény használni...
Előre is köszönöm!!! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Trollok komolyan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR4 RAM 16 GB (KF432C16BB1/16)
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Előre is köszönöm!!!