Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Syl: UPS - te áldott!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attika80
aktív tag
Sziasztok
Ne haragudjatok, hogy itt is felteszem a kerdest de a masik totyikban nem kaptam valaszt es latom ez porgosebb
Es eleg fontos is lenne a dolog. Szoval
fi ut nf4 lanparty sli-dr expert alaplapom van. Ahogy megerkezett a lap akkor letoltottem egy beta bios-t (akkor meg csak ez volt)! Most szerettem volna frissiteni, de sajnos nem tudom. Letoltottem az ujabb bios-t de a WinFlash ezt irja ki:''Bios File size doesn't match with mainboard Bios'' Hogy lehetseges ez? Ezelott is WinFlash-t hasznaltam es semmi gond nem volt vele. 2005.11.25. bios van fent de az ujabb dec 07. mar nem tudom felrakni Aki tud segitsen pls.
Koszi byez
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 4
- EAFC 26
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL48 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 1 év garancia
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 1 év garancia
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Es eleg fontos is lenne a dolog. Szoval
fi ut nf4 lanparty sli-dr expert alaplapom van. Ahogy megerkezett a lap akkor letoltottem egy beta bios-t (akkor meg csak ez volt)! Most szerettem volna frissiteni, de sajnos nem tudom. Letoltottem az ujabb bios-t de a WinFlash ezt irja ki:''Bios File size doesn't match with mainboard Bios'' Hogy lehetseges ez? Ezelott is WinFlash-t hasznaltam es semmi gond nem volt vele. 2005.11.25. bios van fent de az ujabb dec 07. mar nem tudom felrakni Aki tud segitsen pls.