Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombocda
csendes tag
válasz
Daemon09
üzenetére
Sziasztok!
Hogyan sikerült megmentened az alaplapodat?
Én is megpróbálnám. Bár nekem MSI alaplapom van.
Úgy jártam a Liveupdate programmal, ahogyan elöttem leírták.
Jobbat szerettem volna, de frissítés közben hibát írt és menteni sem tudtam a biost, hogy azzal visszaállítsam.
Daemon09 írta, hogy:
legfrisebb a 1013-as, ami a következőt javítja : Fixed system hangs on POST while installing some PCI-E x16 VGA cards
Ezt nem értem. Hol találom a 1013-ast?
Minden segítséget köszönök: gombocda -
kamikazeoh
csendes tag
-
Szatesz
őstag
válasz
Daemon09
üzenetére
Nem.. kb 1.5 óráig volt nálam amikor felraktam mindent akkor kezdtem felrakni mas dolgokat is inditottam rajta 3dmarkot is és ujraindult vagy 3 szor utána meg már be sem indult csak felvillantak a ledek és kész... azt e hét hétfön küldtem fel gariba... azért vettem ezt hogy amig nemjön vissza addig jo lessz ez a kis P5KC lap erre ez is beszarik... de mostmár lesz_rom és megvárom az xfx et ha meg holnap nemtudom megcsinalni ezt akkor ez is megy gariba...

-
-
Zala81
tag
válasz
Daemon09
üzenetére
Köszi a választ! Ha van időd elmagyaráznád szájbarágósan, még nem csináltam ilyet, de szeretném megtanulni. Usb-n keresztül nem kivitelezhető, mert részben ezzell van a baj: ha rádugok valamit, olyan mintha lelőné a videokarit, kikapcsol a monitor. A másik hiba: HA bekapcsolom a gépet minden fasza, feláll a rendszer és stabil is. De ha újraindítom megfagy a boot, a windows logonál megáll a csík. Áramtalanítás után megint minden fasza. Ezért szeretném kipróbálni egy bios frissítéssel mielőtt visszaviszem kicseréltatni az alaplapot. A konfig a következő: Asus M3A, Amd 5200+, sapphire 2600xt, asus 550W táp. Xp sp2 oprendszer
-
maxlanders
tag
válasz
Daemon09
üzenetére
Csak azért nem mert én 2x jól frissítettem az abit lapomat winfos alatt és "csak" a 3dikra cseszte le.
Ne érts félre, nem azt mondom hogy amit ti használtok az rossz, csak nagyobb a kockázat hogy nem sikerül. Én megfogadtam, soha többé nem frissítek biost win alól!
És hogy ki hogy frissíti, mindenki döntse el maga, én csak a véleményem írtam le, úgy mint Te amikor javaslod.
Én még most sem javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Úgy hogy most gratuláltam magamnak.
Egy meghalt lapot vissza lehet még hozni?Pc boltba esetleg meg tudják csinálni?Köszi azért a segítséget

csak aza bja 26 db lapot kell frissitenem