Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kamikazeoh
csendes tag
válasz
gombocda
üzenetére
Hello gombocda!Milyen lapod van pontosan?Nekem nem írt hibát csak frisítés után nem indult el.Közben rá jöttem hogy mi miatt nem idnul el!Ha a web camom be dugom nem indul el se jut bioszig és kikapcsol.Nekem MSI K9A2 Neo az alaplapom.Hát az a baj hogy te a 1013asat keresed.És (legalább is nekem)a 1.9verzióju bios lett felrakva 1.1 helyett.De szerintem nem stabil mert ritkán fagyadozik a gépem.Álítólag az 1.8as az jó.De azt meg nem tudom fel rakni
Se az 1.5-öt!Hát nem tudom elég furcsa ez az MSI.Olyan biost kidobni ami nem is olyan jó
Nem értem!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Se az 1.5-öt!Hát nem tudom elég furcsa ez az MSI.Olyan biost kidobni ami nem is olyan jó
Nem értem!