Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• radamsky

senior tag

hátha él ez a forum
    Van egy Asrock B450m pro4-es alaplapom.. benne egy régi procci 2200g ha jol emlékszem :D vettünk egy procit 5600g-st.. ha jol olvastam az alaplapleirást 5.0-as biost kell feltennem.. olvasgattam, néztem videokat hátha másképp kell, de inkább megerösitést kérek

Tehát pen drive.. formázva fat32-re (még szerencse van ilyen kicsi... Az alaplap oldalárol letöltöm az 5.0-ás biost.. rámásolom a pendrive-ra kibontva...

ugye régi proci van még benne.. belépek a biosba ott kiválasztom a flash update?? azt hiszem ugy irják.. kattintok rá , betallozom a 5.0-as biost és voilá elinditom, megvárom, mig lefut ujra indul, majd procci csere és ha minden igaz akkor csak ennyi... szünetmentes van

régi bios van rajta a gyári 2.xx valamennyi....

A gép gyerköce, nem szeretném elcseszni neki, anno mikor frissitettem 10 -en éve akkor még windowsbol toltam, meg jo öreg dos alol.. de régen volt

itt a kérdés... ha jol olvastam visszafele nem kompatibilis, ergo a régi procci ekkor nem fog már benne menni..
    Van valami trükk akár vakon ha vissza akarom tenni a régi biost?? (pl a gyári procci hibás, jo kicsi a valoszinüsége)

Csak ennyi az egész??? vagy kell előtte valamit még feltenni 5.0-as bios előtt??

előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák