Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
stev65
tag
Sziasztok!
Iker biosos alaplapom (msi z97 xpower ac) egyik biosát hiába frissítem nem működik. Az elrontott biost (először biosból próbáltam frissíteni, de az írás után már csak sötét képernyő fogadott) ezután Usb-ről (fat32) frissítettem dos alatt afudos progival. Először bios id nem egyezett, de a /x parancs beiktatásával figyelmen kívül hagyattam az id-t. Ezután már tovább jutottam a frissítéssel de megint kiírt egy hibát valami hole-val kapcsolatosat. Ekkor a /x után a /k utasítást is beírtam, mire a frissítés végre hibaüzenet nélkül lefutott, de ugyan úgy nem működik. Viszont most már simán le tudom frissíteni a biost az afudos progival ( /x /k nélkül is) de a bios nem indul. Tud valaki megoldást?
AFUDOS parancsokÜdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest