Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Ferenc1989 #448 üzenetére
gagyi design, domain
ha 1 db cipőt elad, kb. már visszajött a domain ára
-
ro_bert17
őstag
válasz
Ferenc1989 #448 üzenetére
Nem fura, hanem felejtős: [link]
-
Ferenc1989
tag
Sziasztok.
Van egy két cipő jó áron, kérdésem, hogy csak nekem tűnik furának a .top végződés?Valaki rendelt már esetleg innen?
Köszi
-
WayneGace
őstag
válasz
Mr.Csizmás #445 üzenetére
Én is megkaptam végül. Kár érte. Mert ugye volt már hasonló akció korábban és hátha lesz még alapon kinéztem magamnak néhány zakót, amire le akartam csapni. De gondolom hamar elkapkodták. Sőt, ha bőrdzsekit is odaadták kétezerért, akkor valaki(k) nagyon jól járt(tak).
-
Mercutio_
félisten
válasz
Mr.Csizmás #440 üzenetére
Ehh, már lerabolták ami érdekelt volna
-
WayneGace
őstag
válasz
Mr.Csizmás #440 üzenetére
Ez az akció mikor indult? Úgy tűnik nem is jött hírlevél róla.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
Peterhappy
őstag
Házhozszállítás van, méretprobléma esetén lehetőséged van visszaküldésre (ez esetben utcára ne menj ki a cipőben, csak otthon próbáld!!!). Bővebb infok ITT.
Rendelj két különböző méretű cipőt, akkor ingyenes a postaköltség és a nem megfelelőt visszaküldöd
Mi a Feleségemmel nemrég vettünk egy-egy pár cipőt. Az összes Lasocki cipőm elbújhat mögötte. Más ligában játszanak. Belegondolni is borzalmas, mennyi pénzt elköltöttem cipőre az utóbbi években, pedig mindig akciós cipőket veszek...
-
vince
őstag
válasz
Mr.Csizmás #436 üzenetére
A győri boltjuk van hozzám legközelebb, 80 km-re
-
Ryder1
senior tag
G&T cipő 04.12.-04.15. között -2.000 Ft minden cipőből. Online+offline akció.
Még jó, hogy két napja rendeltem előreutalással.
-
szabacsik
őstag
válasz
maximilian4 #429 üzenetére
Linket tudnál adni?
-
vince
őstag
válasz
maximilian4 #429 üzenetére
Mindkét Nike cipőm 42½ méretű nekem is. Januárban vettem a sportsshoes.com-ról egy Adidas Kanadia 7 GTX-et 42-es méretben, ez még épp jó (itthon felpróbáltam előtte egy boltban). A következő méretük, a 42⅔ is jó lenne, efelett már nagy. Szerintem megveheted.
-
maximilian4
addikt
Sziasztok!
Nem igazán találtam a megfelelő topikot (vagyis találtam egy cipő topikot, de nem igazán várható ott válasz reális időn belül, mert teljesen ki van halva), tehát feltenném itt a kérdésem, hátha tud valaki válaszolni. Kinéztem egy adidas superstar cipőt, megrendelném, mert úgy még elég reális áron hozzá lehet jutni, csak nem vagyok biztos a méret megfelelőségében. Nekem az összes nike cipőm 42,5-ös méretű, 27 cm-es talphosszal. Ez adidasban 42 2/3-nak felel meg. Van valakinek esetleg tapasztalata azon kérdésben, hogy mennyi lehet a méretbeli különbség a 2 márka között? -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #423 üzenetére
Megjött(katt) a Qwertee 6db random poló.
A kutyás és a piroskáson kívül elégedett vagyok.
Család felbuzdult rajta, következőleg lesz itt több rendelés is.Szerk: csomagból előkerült egy kis csomag Haribo gumicukor.
-
Gigi01
őstag
válasz
Mr.Csizmás #426 üzenetére
Már nem érdekes,nem mertem rendelni,találtam megbízható forrást.
-
rushty
őstag
válasz
grizlisandor #423 üzenetére
Nálam is ez szokott lenni. Mondjuk úgyse nyitnának ajtót.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #417 üzenetére
Közben bedobta a postás az értesítőt, mikor végig voltak itthon...
-
Breki
veterán
válasz
Ferenc1989 #420 üzenetére
Leírtam korábban részletesen hogy kell rendelni, szerintem pont jó a mérettáblázat én 4XL-est rendeltem 187cm 85 kg. sportos testalkat, de minden adatot lemértem és gyönyörűen passzol.
Ezeket le is írtam pontosan
Most ezt várom kíváncsi leszek nadrágméretezésben még nincs nagy tapasztalatom.
-
promagus00
tag
válasz
Ferenc1989 #420 üzenetére
Merettablazat alapjan rendeltem,de hasba kicsi lett,eggyel kellett volna fole lonom
-
Ferenc1989
tag
válasz
promagus00 #418 üzenetére
Miért lett kisebb? A mérettáblázat alapján rendelted de egyel nagyobbat kellett volna?
Én is rendelnék de jó lenne tudni mennyivel kell fölé lőni.. -
vince
őstag
válasz
promagus00 #418 üzenetére
Mik az adataid (súly, magasság), mekkora méretet szoktál hordani? Szemezek én is ezekkel a zakókkal, de attól tartok, nem lenne jó. Aminek elég hosszú az ujja, az szerintem bő lenne mellben. 178 centi vagyok és 62 kg, lidl-ből, aldiból, h&m-ből gyakorlatilag bármit meg merek venni vakon, ami 48-as méret, nagy eséllyel jó lesz rám.
-
promagus00
tag
Megjött az annó emlegettt zakó fekete színben,de sikerült kisebbet rendelnem a kelleténél...2XL-eset rendeltem,de nem lett elég nagy...Van akit érdekelne ez a zakó esetleg ilyen méretben?
-
grizlisandor
veterán
válasz
Mr.Csizmás #413 üzenetére
Szépek, nekem tetszenek, a férfit még hordanám is.
Ez a mútlkori csomag, mikor azért rendeltél, mert én is?
Lassan az enyémnek is meg kellene jönnie. -
MittuDomain_
őstag
válasz
Mr.Csizmás #415 üzenetére
A "hamburgeresben" fogod majd kergetni a kölyköket gyereknapon a majálison.
-
jansky1
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #413 üzenetére
A LOTR-es tetszik, a többi annyira nem fogott meg.
Mondjuk neked kell, hogy tetsszen -
Mr.Csizmás
Topikgazda
megjött a Qwertee-s 6db/30€ random adag, 3-3 női és ffi. [link]
-
Lester75
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #394 üzenetére
Nekem innen január 27 óta nem érkezett meg a csomagom.A szállítási határidő végén jeleztem levélben,ígérték,hogy küldenek másikat.Azóta annak is lejárt a szállítási határideje,most újra igérték.Szintén a random 5dolláros - 6db ingyen szállítás akcióban.
Szimpatikus válaszokat kaptam,pólókat nem. -
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Nem annyira passzo idel, de hátha olyan is olvassa.
Valaki rendelt már innen? [link]Én igen, 03.22.-n. Mire számítsak? Mikorra érhet ide?
-
darkrock
aktív tag
Cropp ma meg ingyenes a szállítás.
-
parkr
őstag
válasz
MittuDomain_ #405 üzenetére
köszi!
-
parkr
őstag
valaki meg tudja mondani hogy a sportsdirect itthonról küldi a neten rendelt ruhákat, vagy angliából?
szállítási idő miatt tudnom kellene. -
Breki
veterán
válasz
Mr.Csizmás #400 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest