Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  BestBuy ruhás topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-05-25 08:58:48

LOGOUT.hu

Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:

>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23420) PROHARDVER!


PROHARDVER!

(rögzített hsz)

BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!

Hozzászólások

(#20907) beginnerguy válasza adalbert1 (#20890) üzenetére


beginnerguy
tag

Ez egy nagyon jó kérdés, személyes tapasztalatom nincs vele és a TNF márkát próbálom kerülni (ahogy a 3 in 1 kabátokat is), ahol lehet. Nyilván ha olcsó volt, teljesen megértem :)

Nagy ördöngősség nincs vele a spec alapján, héjkabát + polár kombó. Víz- és szélálló külső réteg, vékony/középvastag belső. Intenzív mozgás közben ebben tuti belerohad az ember túrázás közben (hiába mondják, hogy szellőzik -- ja, csak nem annyira, amennyire kellene), szóval elég fura, hogy pont arra ajánlják :)

Nem intenzív mozgás közben szerintem 0 fok körüli dolgot lehet benne bírni mondjuk városi körülmények között, én lehet felvennék még egy vékony polárt (100-140 g/m^2) alá. Hosszú üléshez/nem mozgáshoz kevés a szigetelés benne. Kb olyan, mintha egy szélkabát lenne rajtad és egy középvastag polár, annál picit melegebb. Intenzív túra közben voltam már -10 C-ban ilyen konfigurációban, de az tök más, mint amikor sétálgat az ember a városban/erdőben, sok szint és nagyobb zsák nélkül, arra én is másképp öltözöm teljesen. Nem tudom, pontosan mit tervezel vele, bár az átlagos felhasználás alapján gondolom vmi városi mászkálásra kell gondolni. Ez egyértelműen nem téli, önmagában a szigetelése kevés hozzá. Ha aláöltözöl, azért persze lehet javítani rajta.

Remélem, tudtam segíteni, mert látom, itt egyes kollégáknak csak az megy, hogy irreleváns márkákat soroljanak, amikről egyszer hallottak vagy látták leírva, de sosem használták, ráadásul azt sem tudják állítólagos sportbolt dolgozói múlttal, hogy a polárnak van anyagsűrűsége és lényegében az alapján különböztetjük meg őket :D

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  BestBuy ruhás topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.