Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Habugi #106335 üzenetére
Jó reggelt!
Azért is vagyok pipa, mert ez volt az év legvárósabb játéka számomra. Semmit nem vártam úgy, mint az októbert, hogy végre újabb mafia kalandokba keveredjek. Megvettem, holott ezen a pénzen 2 régebbi játékot is megvehettem volna, amit még nem játszottam. Elnéztem itt Habugi videóit. Az a kettes az még mindig ott van ahol kell. A videók alatt arra is rájöttem, hogy az is a baj, hogy a 3 -nak nincs már meg az a hangulata mint az 1-2 nek, valahol elvesztették ezt a fonalat. A hangok sem adják vissza azt amit kell, és a 2-ben a tél... na az valami elképesztően szép és jól van megcsinálva.
Vannak kivételesen jól sikerült játékok, amiket nagyon csipázok, csak az a baj, hogy a tömeggyártás, és a nevek mögé bújás teljesen eltorzítja ezt a játékpiacot. Régen egész éven volt mivel játszanom, most meg csak keresgetek, és egyre kevesebb az amiben megvan amit keresek.
Sajnos a crysis-t, a mad max-et, vagy a tomb raidert sem lehet örökké játszani. Tizedjére már azok a játékok is unalmasok. A dying light-ot is imádom, és abban még maradt is, de ott is az alapjátékot kiakasztom egy szombat alatt ha olyan kedvem van. Inkább vettem volna meg a SW bat.-ot. Én idiótta... na de mindegy, az majd decemberben ott lesz az accesson.A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest